ERENLER'DE RAM REHBERLİK HİZMETLERİ SENE BAŞI TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı rehberlik hizmetleri toplantısı, 29 Eylül 2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda psikolojik danışmanı olmayan okulların idarecileri ve okul psikolojik danışmanları ile ayrı ayrı iki farklı toplantı şeklinde yapıldı. Toplantılara eski bölüm başkanı Mehmet Sarıoğlu'ndan görevi devralan Tuğçe AKALIN SEVİ başkanlık etmiştir. Toplantı, Özel Eğitim ve Rehberlik hizmetlerinden sorumlu şube müdürü Ercan ZENGİN ve kurumumuz özel eğitim hizmetleri bölüm başkanı Özlem TOPRAK'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda; 2022-2023 eğitim öğretim yılı rehberlik hizmetleri çalışmaları hem okullar hem de RAM açısından detaylı şekilde ele alınmış, gerekli bilgilendirme, hatırlatmalar yapılmış ve eğitim öğretim yılı içerisinde yapılabilecek diğer çalışmalarla ilgili meslektaşlarımızın görüş ve önerilerine başvurulmuştur. Özel eğitim hizmetleri, BEP ve yönlendirme gibi temel konularla ilgili özel eğitim bölüm başkanının bilgilendirmesi akabinde soru-cevap bölümü ile toplantı son buldu.

05.10.2022 178

05-10-202205-10-202205-10-2022